Vitamin C Organic Promosi Giveaway

2:00 PM

Berita baik untuk semua especially untuk customer ku, sempena masuk bulan November ni, daku berbesar hati untuk menganjurkan Purple Sakura Giveaway 2012. Ini adalah second Giveaway aku sejak berkecimpung dalam dunia blog. Sambil daku nak mempromosikan Vitamin C organic ni la jugak. So far permintaan memang tinggi and updates terkini, minggu depan akan sampai stock. So boleh la order skarang yer.

Caranya mudah sahaja. Langkahnya seperti berikut:

1) Follow blog ini dan nyatakan anda follower ke berapa. Sekiranya sudah menjadi follower sebelum entry ini ditulis, tidak mengapa. Leave it blank.

2) Buat satu entry tentang Giveaway ini dan nyatakan kenapa anda harus mendapat hadiah GiveAway ini...

Saya harus mendapat hadiah dari Purple Sakura kerana .....
(tak perlu panjang macam esei okeh...ringkas aje)

3) Invite la kawan kalo rajin. Kalo x rajin tak de paksaan.

4) Sila tinggalkan link entry blog anda di ruang comment.


Hadiahnya berupa:


                           

Sebotol vitamin C 500g organic ( 100biji) untuk seorang pemenang sahaja. Tetapi sekiranya mendapat sambutan daku akan up kan lagi hadiah kepada dua pemenang atau depend pada sambutan.



Oh yer, harga jual vitamin C organic 500mg 100biji ialah RM130. So, jom join ade peluang dapat free vitamin C nih..

eh..saje nk nyelit..kalo rajin leh join page baru saya di https://www.facebook.com/pages/Anna-Raihana-Collections/496097427088811?ref=ts&fref=ts

Tarikh tutup : 
26th November 2012, jam 2petang waktu Malaysia.


You Might Also Like

11 comments

Like us on Facebook