Sunday, June 23, 2013

Serunding Daging Kelantan Sedap

10:00 AM 0
Salam uols..

Berita baik kepada penggemar serunding daging dari Kelantan.
Sempena menyambut Ramadhan, Anna Rainana Collections juga
membuat jualan utk dua jenis serunding daging (daging tempatan or daging import). Kepada yang berminat untuk mendapatkan sampel utk 200g, sila pm or wassap ke 013-3433878. Cepat, stock terlaris pada Ramadhan thn lepas. Enak dimakan waktu bersahur bersama nasi panas2..... Nyum..



Atau add je group Serunding Daging Kelate Sedak

 
Read more...

Saturday, June 22, 2013

Salam kembali

10:55 PM 0
Salam kembali ke dunia blogging.. Dah lama ku mendiamkan diri dari update sebarang entri. Almaklumlah terlalu sibuk dan jugak tiada kesempatan nak update. Dalam masa mendiamkan diri terlalu banyak citer nak share kat sini. Tapi nantila ku susun smula ye.


Just nak update...i unofficially merdeka.. Dah tamat master... skang tengah dalam proses menulis tesis je yang harus dihantar sebelum 3 july. Selepas tu, i'm officially merdeka dari bergelar seorang student. LEga rasanya, dan harap dapat konvo bulan 10 ni macam kawan-kawan lain. Insha'Allah..



Ok dulu nak smbung writing sikit..


Read more...

Follow Us @soratemplates