Wednesday, February 20, 2013

Testimoni ABC Acai Berry , Vit C 500 mg, 1000mg dan Collagen

10:00 AM 0
Wah banyak nye product yang akan ku buat testimoni.. Ye betul sebab aku bermula dengan pengambilan vit c organic 500mg memandangkan daku ada resdung. So 4 bulan lepas tu daku mengambil vit c 1000mg dengan collagen satu set sehingga sekarang. Manakalan ABC Acai Berry plus pula ku memang ambil dari Ogos sehingga sekarang. Alhamdulillah memang berbaloi dan berkesan sangat. Jom daku nak share testimoni diri sendiri ni.. noo ciplak ciplak okeh melainkan dengan persetujuan tuan tanah. Okeh.


Skang pula ditambah lagi dengan pengambilan Pure Marine Collagen gred AAA. Memang amat berbaloi dan berpuas hati di samping untuk kesihatan dan pembuangan toksin. Alhamdulillah daku mampu bertahan dari selsema dan demam di mana sebelum ni daku kerap dilanda dua sakit tu. Antibodi makin kuat dengan pengambilan semua product di atas.

Anda bila lagi. Berminat boleh LIKE page daku di Facebook Anna Raihana Collections  
atau sms/whatsApp ke 013-3433 878.


Stock baru sampai semalam untuk vitamin c 500mg, 1000mg, collagen, ABC Acai Berry. Dapatkan satu set untuk anda.

Read more...

Saturday, February 16, 2013

Tudung Fareeda untuk dijual

9:26 AM 1

Hari ni bersemangat sikit untuk update entry tudung fareeda. Daku ada 4 helai tudung untuk di let go.Masih baru sebab belum pernah dipakai execept cuba masa kat butik. Takde baju sesuai and ada kaler yang dah ada sebelum ni. Sebab tu nak let go.
 

Fareeda Sofiya
Labuh 10.5 inch
Rm180 + rm10 postage
Code : FS01

Fareeda Sofiya
Labuh 10.5 inch
Rm190 + rm10 postage
Code : FS02
 Fareeda Sofiya
Labuh 10.5 inch
Rm220 include postage
Code : FS03

 Fareeda Sofiya
Labuh 10.5 inch
Rm220 include postage
Code : FS04
Berminat sila sms/whatsApp ke 013-3433878 
atau
comment pada entry ni
atau
like and comment gambar di page Anna Raihana Collections
Read more...

Friday, February 15, 2013

Mood cuti

9:15 AM 0
Salam hari Jumaat untuk semua. Arini entry mood cuti. So bila mood cuti of course la tak berapa rajin nak update blog. hehe.

 


Huhu....nak balik..nak peluk cium Raihana..i miss u sayang.
Read more...

Sunday, February 10, 2013

Honeymoon di Cameron 2013 - Part 4

1:17 PM 0
Taram...entry terakhir untuk Honeymoon di Cameron 2013 . Pasni daku kasi entry lain pulak.

Balik dari ladang sayuran, kami check out. Sebelum check out....fuhhh Raihana berjaya memecahkan satu gelas dalam toilet. That's why dalam entry pertama daku amek gambar toilet. Rupanya esoknya gelas tu pecah. Puncanya daku nak basuh kencing dia, skali takut basah sluar abi nya daku mintak angkat dia ke sinki. Huh...my fault...dia ringan je mencapai ape je yang ada skali capai gelas , siap angkat then pangggg pecah. Akibat pecah, abi nya terkejut marah umi dengan nada terkejut je pon. Tapi aku leh tergelak sebab si Raihana kencing atas tapak tangan nya. wakakakakak good gurl...protect ummi yer..

Masa check out kene bayar RM5, so just tolak dari duit deposit je. Setel. Kami terus gerak ke MARDI di tanah rata. Ramai jugak orang. Masuk kena bayar RM3/person. Baby free.

Kami just beli kordial , jem and aiskrim strawberi dan terus balik.


 Dan balik..tamat. Tak jalan-jalan sangat sebab nak abiskan masa bersama dan kesian takut Raihana demam sebab dia baru baik demam. Rupanya demam nak naik gigi tapi Alhamdulillah just demam selsema bukan demam panas.


 
Read more...

Saturday, February 9, 2013

Honeymoon di Cameron 2013 - Part 3

11:30 AM 0
Sambungan dari entry Honeymoon di Cameron 2013 - Part 2

Pagi breaksfast seawal 7.30am sebab nakg ladang boh TEA lagi sebelum orang ramai. Dingin je. Raihana daku xmandikan hehehe just tuka baju...sian dia sejuk2. Tapi maintain berselera breaksfast bad bean okeh..

Manja..nak makan ngan abi..


Berdukung sebab half way en abi cakap..better amek stroller. So g amek stroller, dapatla tido nyenyak

Nyenyak nya saya tido. pss gambar ni dihantar untuk instagram #pertandinganinstagrampamafeb2013








Next destination, ladang strawberri dan sayuran. Tapi bukan musim lagi. Take note, kalo nak g korunk g time school holiday or after that mesti hasil banyak. Si Raihana ni takut plak kat kobis. adeii...maybe first time tengok kot. take time untuk kenal kobis.



bersambung lagi okeh







Read more...

Thursday, February 7, 2013

Honeymoon di Cameron 2013 - Part 1

9:41 AM 5
Semalam adalah our 5th anniversary so daku and en asben dah celebrate g Cameron seminggu awal memandangkan KL ade cuti wilayah. Nasib orang tak la ramai sangat, biasa je.

Kami sampai dah lewat, dah dekat waktu orang nak solat Jumaat. So aku just drop en abi solat kat masjid Brincang and aku bersama Raihana g check in sambil leh rehat skejap. Kami booked Hotel Titiwangsa je guna Agoda. Rate masa tu RM188 siap breaksfast and dinner steamboat. So okla tu kan. Overall hotel ni bagus.

Jom Layan aktiviti kami...

 on the way..aksi manja..

Tengokla ape yang dipelikkan sangat dengan kunci tu..so ape lagi..explore la


Yeah..i got the key..

Opss...gambar bathroom. nanti ada citer sebalik gambar ni..jeng je jeng...


After en abi solat aku dah kuar tunggu depan masjid, ngam sampai dia baru jalan kuar. So kami pusing-pusing beli jagung manis dulu and keledek yang sedap. Ronda-ronda and balik hotel untuk tukar baju Raihana and solat.

Next, aktiviti beli teh kat boh tea. Aku suka kat sini sebab view cantik dan tenang. Sempat lagi en abi cakap 'yang jom g kat tepi tu..ombak rindu'. Haha see kuat kan penangan ombak rindu.haha.


Model teh. Beli 1 teh boh ni ye..Sambil jari tunjuk isyarat 1Malaysia.

 Ummi and abi just beli teh untuk family and sniri sikit and plan nk datang esok pagi sambil minum tea kat tepi tu.sebab dah lewat petang tak syok nak lepak sebab depa dah tutup kedai.


On the way balik ada satu port orang benti amek gambar..so kami tumpang sekaki...


 Aksi Raihana sebab geli geleman tengok pokok teh ni

bersambung....

Read more...

Wednesday, February 6, 2013

Happy 5th Anniversary For us

11:07 AM 0
06.02.2013 Alhamdulillah, genap 5 tahun usia perkahwinan ku bersama en asben. Tapi anniversary tahun ni amat manis sebab kami dah bertiga. Jika tahun lepas plak daku tengah memboyot sangat sebab aku bersalin bulan March.

Tahun ni dah celebrate awal sikit kat Cameron Highlands je tapi ok la dari takg memane kan...






Doakan kebahagiaan kami se-family yer.. dan dirahmati Allah insha'Allah Amin.
Read more...

Follow Us @soratemplates