Pemenang Purple Sakura GiveAway

9:35 AM

Salam....

Saat yang dinantikan telah tiba.....

Seperti yang dijanjikan...hari ni saya akan umumkan pemenang bertuah Giveaway saya tu.

Taram (drum roll)


Jeng je jeng...

 








Miss Sue.. (Follower ke : 131)
congrats yer..

Sila email nama, alamat and no fon kepada purplesakura5@gmail.com

Kepada yang lain sila cuba lagi di next GA yer. 
Oh ye kalau antara uols yang join GA ni masih berminat nak dapatkan juga vitamin C tu saya bermurah hati kasi special discount untuk uols.

60 biji = RM60 (harga asal RM90)
100 biji = RM 100 (harga asal RM150)
(exclude postage)

berminat sila email cz saya hanya nak kasi kat korang yang join GA ye promosi ni.

Sekian. thanks pada yang sudi join..

 

 

You Might Also Like

5 comments

Like us on Facebook