Tuesday, November 27, 2012

#

Pemenang Purple Sakura GiveAway

Salam....

Saat yang dinantikan telah tiba.....

Seperti yang dijanjikan...hari ni saya akan umumkan pemenang bertuah Giveaway saya tu.

Taram (drum roll)


Jeng je jeng...

 








Miss Sue.. (Follower ke : 131)
congrats yer..

Sila email nama, alamat and no fon kepada purplesakura5@gmail.com

Kepada yang lain sila cuba lagi di next GA yer. 
Oh ye kalau antara uols yang join GA ni masih berminat nak dapatkan juga vitamin C tu saya bermurah hati kasi special discount untuk uols.

60 biji = RM60 (harga asal RM90)
100 biji = RM 100 (harga asal RM150)
(exclude postage)

berminat sila email cz saya hanya nak kasi kat korang yang join GA ye promosi ni.

Sekian. thanks pada yang sudi join..

 

 

5 comments:

Miss Sue said...

Ya ALLAH... tak sangka menang :D syukur alhamdulillah.. terima kasih akak.. first time menang GA :') .. thanks sgt2 :)

mariyanto widodo said...

nice info my friend.

i putu febri aditia said...

selamat yah buat pemenang

Icah Banjarmasin said...

wahh aku tak menang ya kak..hahahhahyy.

azlizaASRI said...

tahniah pemenang :)

Follow Us @soratemplates