Wednesday, July 24, 2013

Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

10:21 AM 2
Minggu lepas saya secara tidak sengaja menyemak SPA dan kebetulan ada link untuk semakan
Selain itu, saya ada dapat SMS pemberitahuan layak untuk hadirkan diri ke exam ni. First time dapat (maybe guna result master kot sebab result degree biasa jerk).



Doakan kejayaan saya ye kengkawan. Teringin jugak nak masuk gomen even skarang dah selesa di tempat kerja skang. Untuk masa depan kan...

*Last wiken pi cari hotel ni, fuh agak mencabar walhal senang je pon. Tak jauh dari monorail Chow Kit.

Read more...

Wednesday, July 17, 2013

Baju Raya untuk Dijual

9:47 AM 0
Salam kembali...

Tenggelam timbul..maklumlah busy sikit uruskan bisnes yang baru nak setup... Sekarang dalam proses lagi...
Last two weeks ku ke Vietnam untuk amek stock baju raya so sempatlah dijual online ni. Sesape yang nak jamu mata and shopping di sini amatlah dialu-alukan..



Code: RP 0001
Material : Chiffon
Available Size:L
Price: RM 180


Code: RP 0002
Material : Chiffon
Available Size:M, L
Price: RM 180



Code: RP 0003
Material : Chiffon
Available Size:M, L
Price: RM 180



Code: RP 0004
Material : Chiffon
Available Size:M, L
Price: RM 180


Code: RP 0005
Material : Chiffon
Available Size:M, L
Price: RM 180



Code: RP 0006
Material : Chiffon
Available Size:M, L
Price: RM 180



Code: RC 0001
Material : Cotton Silk
Available Size:M
Price: RM 170



Code: RC 0002
Material : Cotton Silk
Available Size:M
Price: RM 170



Code: RC 0003
Material : Cotton Silk
Available Size:S
Price: RM 170
SOLD OUT



Code: RC 0004
Material : Cotton Silk
Available Size:S
Price: RM 170
SOLD OUT



Code: RM 0001
Material : Cotton Silk
Available Size:M
Price: RM 175



Code: RM 0002
Material : Cotton Silk
Available Size:S, M
Price: RM 175



Code: RL 0001
Material : Cotton Silk
Available Size: XS, S, M
Price: RM 190



Code: RL 0002
Material : Cotton Silk
Available Size: XS, S, M
Price: RM 190



Code: RL 0003
Material : Cotton Silk
Available Size: S, M
Price: RM 190
SOLD OUT



Code: RD 0001
Material : Cotton Silk
Available Size: M
Price: RM 150



Code: RD 0002
Material : Cotton Silk
Available Size: XS, S
Price: RM 150
SOLD OUT



Code: RD 0003
Material : Cotton Silk
Available Size: S, M
Price: RM 150



Code: RD 0004
Material : Cotton Silk
Available Size: XS, S
Price: RM 150

Berminat sila comment or sms/whatsApp ke 013-3433878 dan nyatakan kod pilihan.





Read more...

Follow Us @soratemplates