Tuesday, April 18, 2017

Tuesday, April 11, 2017

Slim Sihat Seawal Seminggu

12:46 AM 0
Mudah, kenyang, tiada lagi sakit kepala
==========••====================



Saya nak share je, before ni saya takut amek coffee sebab takut angin dan sakit kepala...
Naseb baik saya berani mencuba min kaffe.. Alhamdulillah saya dah leh rasa bebas migrain... 98% bebas.. 3 bulan saya amalkan memang bertenaga, baik untuk time puasa... dan untuk yang diet.
Untuk yang diet, ada partner share... kurus dengan mudah dengan min kaffee dan garlic pada waktu malam... menjadi wehhhh


Kawan saya Eliza Dianna Zahadi pada mulanya cuak takut dengan coffee ni.. Tapi amek nahhh g memane pasti dia bawak.. Alhamdulillah dah smp Mekah pon min kaffe dia bawak... Thanks munggg..Syukur mu pun puas hati..
Nak order, meh pm saya
Read more...

Sunday, April 9, 2017

Project Duit Raya 2017

9:08 PM 0
Project Duit Raya 2017
==================


Saat dinanti pasti kunjung tiba. Keperluan anak² , service keta, belanja persiapan untuk parents mesti ada kan, belanja minyak tol fuhh smua tu memerlukan 💰💰💰.
Paling perit kalau takde advance raya atau bonus raya.Kalo amek advance pon, lepas raya takkan nak ikat perut. Say NO to smua tu...
Saya nak buka peluang kepada semua sahabat kat luar sana untuk jana 💰💰 gaji kedua dan mampu buat uols tersenyum beraya dengan bergaya.. InshaAllah...


Syarat mudah saja... FOLLOW saya apa guide yang cikgu TBO ajar.. apa tu TBO??? Nak tau, kita explain details nanti.. Janji ada kemahuan dan semangat...
5 orang sahabat yang serius bleh click link ni..
Read more...

Monday, March 13, 2017

Tupperware FREE... Sape Nak??

11:42 AM 1
OFFER...
Siapa buat pembelian RM152 mulai hari ni sehingga 17th March 2017, layak mendapat satu eco 750ml... (worth RM25.70).
(Sila refer terma dan syarat kat sbelah)
😱😱😱
Untung sakan....
Bayar sebelum atau pada 17th March 2017 untuk melayakkan uols mendapat FREE GIFT dari HQ ni yer...
#tupperware0133433878 #tupperwaremurah #ecobottle#tupperwarebrandsmalaysia #ilovetupperware

Hasil carian imej untuk tupperware
Read more...

Mat Dan Kahwin Gadis Terengganu

1:37 AM 0


JEJAKA Inggeris yang cukup fasih bertutur loghat Terengganu, Mat Dan atau nama Islamnya, Kareef Daniel Abdullah dikhabarkan sudah bernikah dengan seorang gadis Melayu di Bukit Chendering, Kuala Terengganu, pagi tadi.

Majlis perkahwinan dan pertunangan Mat Dan yang kini bergelar selebriti selepas menjadi hos program Mat Dan Kaki Jalan tersebar selepas gambar pertunangannya dengan gadis itu menjadi tular di media sosial sebentar tadi.
Pasangan ini difahamkan bertunang pada siang hari dan bernikah pada petang hari yang sama.
Satu daripada gambar viral itu menunjukkan ibu Mat Dan menyarungkan cincin ke jari tunangnya yang anggun berbaju kurung moden berwarna ungu.








Memetik BH Online, anak jati kelahiran Bristol, England itu selamat melangsungkan pertunangan kira-kira jam 10 pagi tadi.
Terdapat juga gambar menunjukkan Mat Dan lengkap berbaju melayu berwarna krim dipercayai dipakai ketika upacara akada nikah yang dilakukan sebentar tadi.


Tahniah diucapkan buat Mat Dan dan pasangan, semoga perkahwinan kalian bahagia hingga ke Jannah. – MYNEWSHUB.CC





Read more...

Tuesday, February 28, 2017

Penawar untuk Hamil atau Stabilkan Hormon

11:57 PM 1
Suami Sayang Isteri Ketat²

Ada satu rahsia yang saya nak
kongsi dengan semua. Rahsia untuk bagi sang suami sayang uols ketat² ...
Kenapa???


Saya ada satu pil herba "MAHARANI" yang mana sebenarnya bukan untuk sang isteri sahaja tapi juga untuk anak dara. Yang mana suami yang sayang isteri ke bakal isteri, WAJIB beli kerana untuk kebaikan bersama.
Setakat ini, banyak testimoni yang saya dapat dan juga pengalaman sendiri.


Fibroid saya hilang selepas 2 minggu consume. ( Masa saya dapat tau memang frust yang amat sangat dan down. Semalam g scan doc cakap kosong, xde dah)

✔ Stabilkan hormon... so bila hormon dah stabil for sure akan meningkatkan chance untuk pregnant. (Jika bernasib baik, terus pregnant dengan satu ball Maharani je)


✔ Stabilkan period setiap bulan dan tetapkan cycle period yang terganggu.

✔ Mengawal keputihan
✔ Menambahkan tenaga dan darah
✔ Melegakan tekanan dan kesakitan.
✔ Aktifkan hormon estrogen, progesteron dan androgen wanita(hormon seks)
✔ Melegakan masalah wanita dan gadis remaja ( senggugut, usaha elak kemandulan, edaran haid)

✔ Amalan baik selepas bersalin (menguat, mengecutkan otot rahim, saluran peranakan, tambah darah)
Jadi, ape tunggu lagi. Mulakan langkah bijak seperti saya dan kawan² .


PM/ WA 0133433878
PM/ WA 0133433878
PM/ WA 0133433878


Read more...

Monday, January 23, 2017

Pencarian Protege STG

1:02 PM 1
Ok, Fieza nak update yang anna dah join team STG selepas sekian lama follow rapat setiap post yang leader Fieza selalu post. Dia tak lain tak bukan, sahabat den jugak masa kat UTM. Pernah berhujan berpanas sekali masa g kelas dulu.

Let me introduce siapa dia leader hebat itu. Dia tak lain tak bukan Cikgu Nida. Sebelum ni kami selalu share biz opportunities yang ada. Ada yang kami join failed. Ada yang den buat dia xbuat. Pendek kata saling tukar pendapat, sehingga satu malam tu den tanya pasal satu benda berkaitan biz la. Dia cakap dia nak tolong den n kawan den dapatkan duit since kami masuk melalui dia biz before tapi lingkup. So dia cakap dia nampak STG leh jalan, leh bantu dapatkan kembali duit kami.


Itu lah kisahnya, maka kami berdua join la direct bawah dia senang dia nak tau. Lagipon kawan den sorang tu pemalu, kenal Nida je dalam biz STG. Maka 29/12/2016 kami berdua join. Saya rasa tak mengapa mencuba lagipon modal kecik je, RM50. Takdela nak ralat dan berkira sangat. Kalau takut dengan dugaan, jangan masuk sebarang biz, Betul tak.

Biz STG ni Fieza nampak boleh pergi jauh sebab ada tekniknya sendiri yang mana dapat membantu ahli-ahlinya mendapatkan komisen dengan mudah. Keypoints kat sini, kena ikut leader ajar, tak yah nak buat alasan, dan sharing. Sharing je kebaikan product Hai O kepada kepada kawan-kawan. Saya sendiri sudah mengalaminya. Nanti saya share di entry lain berkenaan sharing product yang dah saya amalkan.


Oh ye, ape jadi dengan biz Tuppeeware ye??
Eh Tupperware masih di hati ku. Tetap jalan macam biasa. 
Semua kan guna online. Hujung jari je control smua tu.


Nampak tak, gaji hakiki dapat, gaji Tupperware dapat, gaji STG dapat.
Tamak kan....
Bukan tamak tau, saya rebut peluang yang ada depan mata sebab kalau bukan saya yang rebutnya siapa lagi. Saya susah ke senang ke takde sape kesah kan. So ada baiknya saya berusaha. Janji husband dah bagi greenlight. Yeay..😍


Ok arini 23hb, tak sampai sebulan kan lagi saya join STG. Alhamdulillah sudah rank up ke level D2. Nanti kita citer lagi kenapa perlu rank up. 



📲 PM/ WA 0133433878 📲 PM/ WA 0133433878 📲 PM/ WA 0133433878 #projekStg #meroketRM1000seminggu #futureFighter

nanti sambung lagi, dah abis lunch time.

Read more...

Post pertama 2017

2:06 AM 0
Salam semua kekok rasanya dah lama tak berblogging. Entah dari mana datang kekuatan nak berbelog kembali. Mungkin dah ada masa luang kot.

Ok nantikan entry lain ye selepas ini...comingg...


Hasil carian imej untuk welcome back
Read more...

Follow Us @soratemplates