Tuesday, April 18, 2017

Tuesday, April 11, 2017

Slim Sihat Seawal Seminggu

12:46 AM 0
Mudah, kenyang, tiada lagi sakit kepala
==========••====================



Saya nak share je, before ni saya takut amek coffee sebab takut angin dan sakit kepala...
Naseb baik saya berani mencuba min kaffe.. Alhamdulillah saya dah leh rasa bebas migrain... 98% bebas.. 3 bulan saya amalkan memang bertenaga, baik untuk time puasa... dan untuk yang diet.
Untuk yang diet, ada partner share... kurus dengan mudah dengan min kaffee dan garlic pada waktu malam... menjadi wehhhh


Kawan saya Eliza Dianna Zahadi pada mulanya cuak takut dengan coffee ni.. Tapi amek nahhh g memane pasti dia bawak.. Alhamdulillah dah smp Mekah pon min kaffe dia bawak... Thanks munggg..Syukur mu pun puas hati..
Nak order, meh pm saya
Read more...

Sunday, April 9, 2017

Project Duit Raya 2017

9:08 PM 0
Project Duit Raya 2017
==================


Saat dinanti pasti kunjung tiba. Keperluan anak² , service keta, belanja persiapan untuk parents mesti ada kan, belanja minyak tol fuhh smua tu memerlukan 💰💰💰.
Paling perit kalau takde advance raya atau bonus raya.Kalo amek advance pon, lepas raya takkan nak ikat perut. Say NO to smua tu...
Saya nak buka peluang kepada semua sahabat kat luar sana untuk jana 💰💰 gaji kedua dan mampu buat uols tersenyum beraya dengan bergaya.. InshaAllah...


Syarat mudah saja... FOLLOW saya apa guide yang cikgu TBO ajar.. apa tu TBO??? Nak tau, kita explain details nanti.. Janji ada kemahuan dan semangat...
5 orang sahabat yang serius bleh click link ni..
Read more...

Monday, March 13, 2017

Tupperware FREE... Sape Nak??

11:42 AM 1
OFFER...
Siapa buat pembelian RM152 mulai hari ni sehingga 17th March 2017, layak mendapat satu eco 750ml... (worth RM25.70).
(Sila refer terma dan syarat kat sbelah)
😱😱😱
Untung sakan....
Bayar sebelum atau pada 17th March 2017 untuk melayakkan uols mendapat FREE GIFT dari HQ ni yer...
#tupperware0133433878 #tupperwaremurah #ecobottle#tupperwarebrandsmalaysia #ilovetupperware

Hasil carian imej untuk tupperware
Read more...

Mat Dan Kahwin Gadis Terengganu

1:37 AM 0


JEJAKA Inggeris yang cukup fasih bertutur loghat Terengganu, Mat Dan atau nama Islamnya, Kareef Daniel Abdullah dikhabarkan sudah bernikah dengan seorang gadis Melayu di Bukit Chendering, Kuala Terengganu, pagi tadi.

Majlis perkahwinan dan pertunangan Mat Dan yang kini bergelar selebriti selepas menjadi hos program Mat Dan Kaki Jalan tersebar selepas gambar pertunangannya dengan gadis itu menjadi tular di media sosial sebentar tadi.
Pasangan ini difahamkan bertunang pada siang hari dan bernikah pada petang hari yang sama.
Satu daripada gambar viral itu menunjukkan ibu Mat Dan menyarungkan cincin ke jari tunangnya yang anggun berbaju kurung moden berwarna ungu.








Memetik BH Online, anak jati kelahiran Bristol, England itu selamat melangsungkan pertunangan kira-kira jam 10 pagi tadi.
Terdapat juga gambar menunjukkan Mat Dan lengkap berbaju melayu berwarna krim dipercayai dipakai ketika upacara akada nikah yang dilakukan sebentar tadi.


Tahniah diucapkan buat Mat Dan dan pasangan, semoga perkahwinan kalian bahagia hingga ke Jannah. – MYNEWSHUB.CC





Read more...

Follow Us @soratemplates