Friday, November 16, 2012

#

Jubah dari Dubai untuk dijual - Abaya From Dubai

Salam.. Pagi ni daku nak update sikit tentang jualan jubah didatangkan khas dari Dubai. Korang leh cuci mata tengok dan order dengan ku. Tapi jualan hanya dibuka bermula sekarang sehingga 5 December 2012 sahaja. Harga seperti dipaparkan di bawah berserta postage yer.

Oh ye untuk tambahan stock boleh ke page saya seperti di bawah:
http://www.facebook.com/pages/Anna-Raihana-Collections/496097427088811?sk=photos_stream

Jom jamu mata sambil menambahkan koleksi pakaian yang ada.

Size berdasarkan table kat atas ni. Boleh request untuk alter ikut size kita. Ape yang penting sila bagitau saya.

JH01
Bahagian berbunga (tgn dan kiri dada) tu agak jarang
RM200 with postage

JH02
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

 JH03
Abaya Hitam Dubai
RM210 with postage


JH04
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH05
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

 JH06
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH07
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

bhgn tangan adalah chiffon dan ada lining (jd tak jarang)
JH08
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH09
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH10
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH11
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH12
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage



JH13
Abaya Hitam Dubai
RM210 with postage



JH14
Abaya Hitam Dubai
RM210 with postage

JH15
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage


 JH16
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage

 JH17
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage


JH18
 Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage
 

JH19
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage



JH20
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage


JH21
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage

JH22
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH23
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage


JH24
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 

JH25
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH26
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 
JH27
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH28
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH29
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH30
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH31
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 
JH32
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH33
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 


JH34
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 


JH35
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 

JH36
Abaya from Dubai
RM220 with postage
 

JH37
Abaya from Dubai
RM220 with postage


JH38
Abaya from Dubai
RM220 with postage


JH39
Abaya from Dubai
RM220 with postage


JH40
Abaya from Dubai
RM220 with postage

JH41
Abaya from Dubai
RM210
with postage

JH42
Abaya from Dubai
RM240
with postage

JH43
Abaya from Dubai
RM220
with postage 


JH44
Abaya from Dubai
RM220
with postage 

JH45
Abaya from Dubai
RM220
with postage 

  JH46
 Abaya from Dubai
RM220
with postage 

Untuk pembelian, sila sms/ whatsapp/viber ke 013-3433 878   
or email ke purplesakura5@gmail.com
or comment di entry ini yer.
 

No comments:

Follow Us @soratemplates