Tuesday, November 27, 2012

Pemenang Purple Sakura GiveAway

9:35 AM 5
Salam....

Saat yang dinantikan telah tiba.....

Seperti yang dijanjikan...hari ni saya akan umumkan pemenang bertuah Giveaway saya tu.

Taram (drum roll)


Jeng je jeng...

 








Miss Sue.. (Follower ke : 131)
congrats yer..

Sila email nama, alamat and no fon kepada purplesakura5@gmail.com

Kepada yang lain sila cuba lagi di next GA yer. 
Oh ye kalau antara uols yang join GA ni masih berminat nak dapatkan juga vitamin C tu saya bermurah hati kasi special discount untuk uols.

60 biji = RM60 (harga asal RM90)
100 biji = RM 100 (harga asal RM150)
(exclude postage)

berminat sila email cz saya hanya nak kasi kat korang yang join GA ye promosi ni.

Sekian. thanks pada yang sudi join..

 

 

Read more...

Monday, November 26, 2012

Senarai nama peserta GiveAway Purple Sakura

Vitamin C Organic Promosi Giveaway

2:00 PM 11
Berita baik untuk semua especially untuk customer ku, sempena masuk bulan November ni, daku berbesar hati untuk menganjurkan Purple Sakura Giveaway 2012. Ini adalah second Giveaway aku sejak berkecimpung dalam dunia blog. Sambil daku nak mempromosikan Vitamin C organic ni la jugak. So far permintaan memang tinggi and updates terkini, minggu depan akan sampai stock. So boleh la order skarang yer.

Caranya mudah sahaja. Langkahnya seperti berikut:

1) Follow blog ini dan nyatakan anda follower ke berapa. Sekiranya sudah menjadi follower sebelum entry ini ditulis, tidak mengapa. Leave it blank.

2) Buat satu entry tentang Giveaway ini dan nyatakan kenapa anda harus mendapat hadiah GiveAway ini...

Saya harus mendapat hadiah dari Purple Sakura kerana .....
(tak perlu panjang macam esei okeh...ringkas aje)

3) Invite la kawan kalo rajin. Kalo x rajin tak de paksaan.

4) Sila tinggalkan link entry blog anda di ruang comment.


Hadiahnya berupa:


                           

Sebotol vitamin C 500g organic ( 100biji) untuk seorang pemenang sahaja. Tetapi sekiranya mendapat sambutan daku akan up kan lagi hadiah kepada dua pemenang atau depend pada sambutan.



Oh yer, harga jual vitamin C organic 500mg 100biji ialah RM130. So, jom join ade peluang dapat free vitamin C nih..

eh..saje nk nyelit..kalo rajin leh join page baru saya di https://www.facebook.com/pages/Anna-Raihana-Collections/496097427088811?ref=ts&fref=ts

Tarikh tutup : 
26th November 2012, jam 2petang waktu Malaysia.


Read more...

Wednesday, November 21, 2012

Promosi ABC Acai Berry Plus - November 2012

12:30 AM 1
Salam sumer.

Esok stock ABC Acai Berry plus akan sampai, so kepada sesiapa yang berminat untuk turunkan berat badan boleh la order direct dengan saya. Stock adalah terhad.



 Stock Baru

 Halal JAKIM




Lab test result



 Testimoni pengguna ABC Acai Berry Plus


Harga : 
sebotol RM 120 (free postage)
3-5 botol RM 110 sebotol
5 botol dan ke atas RM 100

Postage fee:
Semenanjung RM6
Sabah Sarawak RM10
 

Promosi ini sah laku sehingga 30 November 2012 (selagi stock masih ada)

Untuk pembelian, sila sms/ whatsapp/viber ke 013-3433 878  
Read more...

Tuesday, November 20, 2012

Anna Raihana Collections

7:30 AM 1
Dengan ini secara rasminya saya merasmikan pembukaan page baru untuk memudahkan saya menjalankan bisnes online yang sedia ada. Alhamdulillah permintaan amat memberansangkan jadi saya rasa baik buka je page berasingan untuk memudahkan customer refer pada product.

So, sesiapa yang belum like lagi page baru saya bolehlah ringankan jari click button like pada page
"Anna Raihana Collections" di facebook anda.



Kenapa saya memilih nama Anna Raihana Collections?
Reason nya adalah:

1) Anna - Nama common saya di alam maya. hehe
2) Raihana - sempena nama si kecil kesayangan saya. Semenjak dia lahir Alhamdulillah rezeki makin berganda. Syukur padaMu ya Allah.

3) Collections- of course la sebab koleksi product sebab saya tak fokus satu item je tapi banyak.


Nanti saya akan update product dari semasa ke semasa. So far sudah ada beberapa item list tengah queue untuk diupdate. So haruslah sentiasa visit page ni yer.

Tq atas sokongan anda.

Read more...

Monday, November 19, 2012

Stock Baru ABC Acai Berry Plus

2:12 AM 0
Salam semua.

Lega lepas dapat sms dari supplier yang stock ABC Acai Berry akan masuk Khamis ni. So saya akan order esok untuk stock. Sesiapa nak order, boleh cepat-cepat sms or wassup saya ke 013-3433878.

Stock adalah terhad dan jangan buang masa. Dapatkan stock anda sekarang.




RM120 sebotol dan free postage untuk pembelian 2 botol dan ke atas.
Sila sms/ wassup untuk harga promosi bagi pembelian 3 botol dan ke atas.
Read more...

Friday, November 16, 2012

Jubah dari Dubai untuk dijual - Abaya From Dubai

10:35 AM 0
Salam.. Pagi ni daku nak update sikit tentang jualan jubah didatangkan khas dari Dubai. Korang leh cuci mata tengok dan order dengan ku. Tapi jualan hanya dibuka bermula sekarang sehingga 5 December 2012 sahaja. Harga seperti dipaparkan di bawah berserta postage yer.

Oh ye untuk tambahan stock boleh ke page saya seperti di bawah:
http://www.facebook.com/pages/Anna-Raihana-Collections/496097427088811?sk=photos_stream

Jom jamu mata sambil menambahkan koleksi pakaian yang ada.

Size berdasarkan table kat atas ni. Boleh request untuk alter ikut size kita. Ape yang penting sila bagitau saya.

JH01
Bahagian berbunga (tgn dan kiri dada) tu agak jarang
RM200 with postage

JH02
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

 JH03
Abaya Hitam Dubai
RM210 with postage


JH04
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH05
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

 JH06
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH07
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

bhgn tangan adalah chiffon dan ada lining (jd tak jarang)
JH08
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH09
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH10
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH11
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH12
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage



JH13
Abaya Hitam Dubai
RM210 with postage



JH14
Abaya Hitam Dubai
RM210 with postage

JH15
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage


 JH16
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage

 JH17
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage


JH18
 Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage
 

JH19
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage



JH20
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage


JH21
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage

JH22
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH23
Abaya Hitam Dubai
RM220 with postage


JH24
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 

JH25
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH26
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 
JH27
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH28
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH29
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH30
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage

JH31
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 
JH32
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage


JH33
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 


JH34
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 


JH35
Abaya Hitam Dubai
RM200 with postage
 

JH36
Abaya from Dubai
RM220 with postage
 

JH37
Abaya from Dubai
RM220 with postage


JH38
Abaya from Dubai
RM220 with postage


JH39
Abaya from Dubai
RM220 with postage


JH40
Abaya from Dubai
RM220 with postage

JH41
Abaya from Dubai
RM210
with postage

JH42
Abaya from Dubai
RM240
with postage

JH43
Abaya from Dubai
RM220
with postage 


JH44
Abaya from Dubai
RM220
with postage 

JH45
Abaya from Dubai
RM220
with postage 

  JH46
 Abaya from Dubai
RM220
with postage 

Untuk pembelian, sila sms/ whatsapp/viber ke 013-3433 878   
or email ke purplesakura5@gmail.com
or comment di entry ini yer.
 
Read more...

Follow Us @soratemplates