Thursday, September 13, 2012

#

Dinner Makanan Arab di Restoran Saaba Cyberjaya

Just nak share, first time merasa makan Nasi Arab di Saaba Restaurant Cyberjaya, sebenarnya tak susah mencari menggunakan application 'Waze' di iPhone daku, tetapi disebabkan en abi suka suki menjadi GPS dah susah plak nak cari tapi end up kami dah pusing dah area tu sbenarnya.

Nak tau details nya..sila visit website ni.http://biz.yellowpages.com.my/saba-restaurant/contact.html

4800 suite 0-2,
Grnd Floor, Block A1,
Jalan Perdana, CBD Pedana,
63000 Cyberjaya,
Selangor 


Disebabkan first time hantam saje order. 

Nasi Arab ape tah utk laki aku dan aku order lamb kebab..okla...

Sementara tu Raihana mesti boring menanti makanan kami..heheh so saje pujuk dia main ngan handphone ku.hehe

taram....i'm hungry okeh ummi


No comments:

Follow Us @soratemplates