Vaksin Rotavirus untuk Raihana - Dos kedua

8:44 AM

Isnin lepas daku cuti untuk uruskan hal yuran Master, tajuk untuk final project, kwsp dan macam-macam lagi dan tak lupa amek rotavirus dos kedua untuk Raihana. 

Sempat timbang, beratnya dah bertambah kepada 6.6kg. Alhamdulillah. Oh yer rotavirus ni kena ambil dua kali je. Setiap dos RM160. Yang TNB x cover okeh..hehe 
Rotavirus ni bukan injection pon, just oral je masuk ubat kasi baby telan..so simple..tapi boleh tahan kan harga. Okla bukan tiap hari pon...


Ummi dan sayang ..Alamak tak de gambo abi..Sebab dia tengah uruskan registration dekat kaunter..hehe

Memain lagi..xde kojer


Balik rumah...enjoy je duk memain macam biasa.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook