Jalan-jalan Raya 2012

10:20 AM

Last week aktiviti kami anak beranak hanya berjalan raya.

Kami dah ready...

Rumah pertama, jeng je jeng rumah baru ex-osmet daku Syada di Sungai Ramal tu..Fuh besau gilos banglo baru nye..kagum daku. Baby inas tido plak..takpe nanti Raihana datang next time utk memain lagi yer. siap lunch kat rumah syada plak dah..tengkiuuu my frend..

Raihana with baby Inas.. baru nak masuk 3 bulan..dah nak sama size dengan raihana...yang penting aku tengok jarinya panjang-panjang.sure tinggi nih nanti.. Ikut abi and ummi dia jugaks la tu..

Taram....kak Iman nak join sikit..bleh..

Lepas tu, terus ke Taman Jelok Utama, Kajang rumah my friend jugaks.. Eliza.

Mommies dan kids 

Aku tengok eiymann dan Riri ni suka betul kat baby Raihana..ehem ehem..good sign..

Raihana with Riri..double 'R'

Eiymann, Riri dan Raihana..

Makan sate dan sembang lama giloss...lepas tu terus ke rumah sepupu daku plak tak baper jauh dari rumah Eliza je pon..Tapi lupa nak snap gambo la dengan family dier sebab terlalu banyak sembang since dah lama kami tak jumpa. Anak-anak dia pon dah besar.

Lepas tu terus ke USJ, jumpa kawan lagi.. Visit nya sebab dia baru pegnant...sian kena alahan jugak..sabo yer..pon tak ingat amek gambo...sebab Raihana kejap-kejap macam buat peel bosan..Almaklumlah seharian berjalan..huhu

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook