Raihana dan Dhiya

8:34 AM

Erm..tak pasti pulak spelling nama anak buah aku nih..hehe...Anyway ni anak buah sebelah asben aku. Kebetulan lahir awal sebulan je dari Raihana. Dan yang paling best, insha'Allah bulan 11 ni ada sorang lagi anak buah sbelah asben aku akan lahir ke dunia. Sure meriah sebab tahun ni insha'Allah family in law aku dapat 3 babies...

Dhiya ni badannya sehat sikit dari Raihana yang agak slim..huhu..maybe sebab dia dah amek solid food kot. Tapi suka tengok rambut dia..lebatttt....

Raihana with Dhiya

Ni plak daniel..fuh tombam gilo..bulan depan baru masuk 3 tahun tapi berat dah 30kg... Ape sudah jadi ni daniel...huhu


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook