Melayan Gelagat Anakku

10:28 AM

Sejak menginjak ke usia 5 bulan macam-macam kerenah aku dapat perhatikan tentang anakku nih. Yang penting Raihana sudah mula :

  • Pandai hulur tangan ke arah ku bila berada dalam dukung orang lain. 
  • Pandai mencari bila orang memanggil namanya
  • Merajuk
  • Mengesot dengan laju nya
  • Memandang arah kamera bila nampak kami nak snap gambarnya
  • Pandai menyuakan posisi yang betul bila menyusu sambil mengiring especially time tido. Yela ummi ngantuk..
  • Bila dalam kereta dia akan peratikan aje abi dia or sesape yang drive
  • Dah mula bosan duk dalam stroller lelame..tapi bila kasi toys ok je
  • Pandai menarik perhatian dengan buat-buat nanges..Aish...

Lihatla aksi nya ni bila abi kacau dia..hehe



 Marah bila ummi buat tatau kat dia..hehe saje je kacau dia..hehe



 Ni bila abi dia plak usik dia...ummi plak rileks sempat snap gambo plak..hehe


Tapi bila pegang automatik dia benti nangis, ibarat cakap abi daku ni mcm tau button reset Raihana nanges. Haha normallah tu semua anak pon macam tu dengan ibunya...kan

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook