Friday, July 16, 2010

#

Akhirnya..Sah bergelar Pelajar Lagik...

Hurm...lastwik activity aku...settelkan dokumen mcm sijil, gmbo pasport, form2 yang berkaitan utk disubmit semasa pendaftaran nanti..Register aritu 5hb sbenarnya..terlmbat la pulek update kt blog...cam biasa..xberapa rajin nk online lgpon asek off dari keja cz ulang alik spital buat follow up. So far dh 3x g follow up...jumpa 3 doc pakar atas kes berlainan...sorang dh pass..xpayah jumpa lg...lagi dua aku kene g lagi..

Mase register tu aku xsnap gmbo...tah en hubby ni xde mood nk shoot kot...org ramai katanya..pdhal aku tgk xde le ramai..biase je ... so aku join wanie a.k.a my classmate skang ni la...naseb ade dia..so xdela terblur2 sgt esp nk cari tmpt register.

Pas register tu..kene g Pejabat Bendari and Bank CIMB kt situ utk bayar yuran..pas bayar yuran g fakulti utk daftar sabjek..aku cecepat la daftar tkt x sekelas ngan membe aku neh..one more thing..aku paling suka cz dpt amek "Real Time System" ngan Eliza.

So..utk sem ni...aku amek kelas hari Selasa, Rabu and Jumaat.. Ades....xleh ejas la..sbenarnya aku xmo kelas hari Jumaat ni..cz mood dh nk cuti ...huhu...naseb xde kelas hari senin..tu yg aku paling suka..

Kelmarin aku g taklimat utk postgraduate student kt dewan ape ek..alamak..ni satu pblem aku...gagal mengingati nama tempat kt upm..haha... baru lg kot..hehe...so mase tu dh angkat sumpah , nyanyi lagu Negaraku & lagu UPM..hehe..aku xpandai nyanyi lagu UPM..aku diamkan jele..tp aku suka lagu tu..rancak... Abes sume upacara tu...last skali...dpt amek matric card..yeay...suka....hehe...

Okla..nanti aku godek gmbo kot2 ade terselit ke ape nk upload...ptg ni nkg kelas plak..ades..

No comments:

Follow Us @soratemplates