FieZa 1st GiveAway

1:28 AM

Korang... Dah lama giler aku nk arrange utk buat GA ni...tp no idea and xtau nk kasi hadiah ape...So sempena anniversary aku yang ke 3 next month...so aku nk buat satu GA la kan..benda simple je..korang hanye perlu follow instruction kat bawah ni haaa...

1) Cam biasa..jadi follower blog aku and kene bagi tau follower yang ke berapa..

2) Buat satu entry pasal anniversary korang bila yang paling best..and kenapa...tak kesahlah anniversary pasal ape...janji anniversary...(cz macam aku..anniversary aku yang pertama paling best cz after anniversary tu aku dapat tau aku pregnant...tp sayang...hanya sementara...aku disahkan miscarriage..huwaaaaaaaaaaaaaaaa)

3) Tepek banner kat tepi blog aku ni kat side bar korang.

4) Comment kat entry ni kasi link entry korang tu and sila kasi tau korang follower ke berapa..

Hadiahh....

tarammmmmmmmmmmmmmm 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



baju kt bawah ni.... + RM 30 cashkan ke akaun anda..
kenapa 30 ....haaa sempena anniversary ke 3 aku..



Tarikh tutup : 20 Feb 2011....

You Might Also Like

29 comments

Like us on Facebook