Lampu Murah di Puchong

9:56 AM

Ok back to update entry rumah pulak.
Untuk lampu kami dah buat surf dari bloggers dan pergi survey sendiri area Puchong dan memang kedai ni paling murah for us. "House of Lighting" di Puchong, Die punya kedai kalau dari Putrajaya, lepas bayar tol RM1.60, maintain lane kiri terus je lepas Avenue tu amek kiri (make sure before flyover). Kedai nya sederet dengan Perabot Jati. Amatla senang untuk dicari.

Actually aku ke sana dua hari. Hari pertama survey harga dan lampu mana yang nak. Esoknya datang beli but ada lagi la x cukup. Aku lupo beli lagi lampu bilik ke2. Itu la excited sangat. Tapi aku maybe rearrange balik lampu tu sebab datang idea deco lain. Wakakakaka..selagi x siap selagi tu la banyak idea. Buatnya tidak.Kelako je rasa.

Ape pon memang banyak la option sampai kami pening. Jom layan gambar yang sempat aku snap.

Ok jugak kalo hias rumah simple gini kan.

 
Pilihan lampu...rambang mata ku

 Aku berkenan sangat lampu rambutan ni.. Tapi banyak sgt bulb nye..

 Lampu meja makan

 Lampu bilik

Lampu ni x sure nak letak kat mana
 Lampu dinding..simple je kan..

You Might Also Like

10 comments

Like us on Facebook