Salam kembali

10:55 PM

Salam kembali ke dunia blogging.. Dah lama ku mendiamkan diri dari update sebarang entri. Almaklumlah terlalu sibuk dan jugak tiada kesempatan nak update. Dalam masa mendiamkan diri terlalu banyak citer nak share kat sini. Tapi nantila ku susun smula ye.


Just nak update...i unofficially merdeka.. Dah tamat master... skang tengah dalam proses menulis tesis je yang harus dihantar sebelum 3 july. Selepas tu, i'm officially merdeka dari bergelar seorang student. LEga rasanya, dan harap dapat konvo bulan 10 ni macam kawan-kawan lain. Insha'Allah..



Ok dulu nak smbung writing sikit..


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook