Wednesday, July 24, 2013

#

Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

Minggu lepas saya secara tidak sengaja menyemak SPA dan kebetulan ada link untuk semakan
Selain itu, saya ada dapat SMS pemberitahuan layak untuk hadirkan diri ke exam ni. First time dapat (maybe guna result master kot sebab result degree biasa jerk).



Doakan kejayaan saya ye kengkawan. Teringin jugak nak masuk gomen even skarang dah selesa di tempat kerja skang. Untuk masa depan kan...

*Last wiken pi cari hotel ni, fuh agak mencabar walhal senang je pon. Tak jauh dari monorail Chow Kit.

2 comments:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.258
done follow sini,
jom follow teman yea..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

PurpleSakura said...

hi....

Follow Us @soratemplates