Sambungan entry Raihana Admit

8:30 AM

Disebabkan beberapa kekangan, daku belum berjaya abiskan entry Raihana admit tu. Di antara kekangannya haruslah sebab daku duk fokus untuk siapkan proposal Master. Oh yer lusa daku exam final untuk paper Software Quality dan presentation untuk proposal pada 9hb petang. Wish me luck yer friends.

Berbalik kepada entry Raihana admit, sebenarnya paed request untuk admit kan dia untuk kasi nebulizer. Memang seawal malam pertama daku dah perasan Raihana langsung takde batuk berbanding malam sebelumnya batuk terlalu kuat maybe sebab dia tatau nak keluarkan kahak tu cemane. So gatal la tekak nya.

Happy mood smp tertido sebab sibuk mikir nak explore katil baru nya


Tak moo..ubat tak sedap tapi dia bagus ubat yang paling tak sedap tu selamber je telan walau kene pujuk. Good gurl tak de uwek ubat tu balik.


Okeh..kita g main-main ye sebab dah bosan duk dalam ward. 




You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook