Pencarian Protege STG

Ok, Fieza nak update yang anna dah join team STG selepas sekian lama follow rapat setiap post yang leader Fieza selalu post. Dia tak lain tak bukan, sahabat den jugak masa kat UTM. Pernah berhujan berpanas sekali masa g kelas dulu.

Let me introduce siapa dia leader hebat itu. Dia tak lain tak bukan Cikgu Nida. Sebelum ni kami selalu share biz opportunities yang ada. Ada yang kami join failed. Ada yang den buat dia xbuat. Pendek kata saling tukar pendapat, sehingga satu malam tu den tanya pasal satu benda berkaitan biz la. Dia cakap dia nak tolong den n kawan den dapatkan duit since kami masuk melalui dia biz before tapi lingkup. So dia cakap dia nampak STG leh jalan, leh bantu dapatkan kembali duit kami.


Itu lah kisahnya, maka kami berdua join la direct bawah dia senang dia nak tau. Lagipon kawan den sorang tu pemalu, kenal Nida je dalam biz STG. Maka 29/12/2016 kami berdua join. Saya rasa tak mengapa mencuba lagipon modal kecik je, RM50. Takdela nak ralat dan berkira sangat. Kalau takut dengan dugaan, jangan masuk sebarang biz, Betul tak.

Biz STG ni Fieza nampak boleh pergi jauh sebab ada tekniknya sendiri yang mana dapat membantu ahli-ahlinya mendapatkan komisen dengan mudah. Keypoints kat sini, kena ikut leader ajar, tak yah nak buat alasan, dan sharing. Sharing je kebaikan product Hai O kepada kepada kawan-kawan. Saya sendiri sudah mengalaminya. Nanti saya share di entry lain berkenaan sharing product yang dah saya amalkan.


Oh ye, ape jadi dengan biz Tuppeeware ye??
Eh Tupperware masih di hati ku. Tetap jalan macam biasa. 
Semua kan guna online. Hujung jari je control smua tu.


Nampak tak, gaji hakiki dapat, gaji Tupperware dapat, gaji STG dapat.
Tamak kan....
Bukan tamak tau, saya rebut peluang yang ada depan mata sebab kalau bukan saya yang rebutnya siapa lagi. Saya susah ke senang ke takde sape kesah kan. So ada baiknya saya berusaha. Janji husband dah bagi greenlight. Yeay..😍


Ok arini 23hb, tak sampai sebulan kan lagi saya join STG. Alhamdulillah sudah rank up ke level D2. Nanti kita citer lagi kenapa perlu rank up. 



📲 PM/ WA 0133433878 📲 PM/ WA 0133433878 📲 PM/ WA 0133433878 #projekStg #meroketRM1000seminggu #futureFighter

nanti sambung lagi, dah abis lunch time.

Puple Sakura

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 comment: