Thursday, December 6, 2012

#

Shopping Barang baby

Masih lagi mood rajin update entry. Sebenarnya aku tak la rajin mana. Ni entry by schedule. Jangan mare okeh..hehe

Ahad baru ni kena beli barang baby since dah lama tak beli memandangkan stock amatla banyak dari hamper-hamper dan stock dibeli sendiri sejak lahir. So kami ke Manjaku Bangi sebab kat situ selesa dan yang penting parking depan kedai. Selesa sangat cuma ruang parking sempit sikit.

Harga Pet Pet masa aku g tu murah, M size 80pk = RM29.90 tapi aku tak beli pon masih ada banyak lagi stock en abi beli time dapat harga murah aritu.

Beli toys, pool kecil, lotion, beg baru erm ke babysitter baru dan macam -macam lagi.

Excited betul dah macam orang besar je.

 
 Papaku pulang dari kota, papaku beli kan kereta. Kereta kecil warna pink. Boleh ku bawa jalan-jalan..hehe lagu versi Raihana.


Alamak dah benjol tapi bukan akibat test pool tapi terjatuh masa main main..huhu first time lebam seh...Naseb pagi esoknya dah ilang.

Sian anak ummi tapi takpe ummi bangga dapat sayang yang aktif dan lasak.

5 comments:

Mrs Mikko said...

sian diaa,...
hihi... neway, tbayang lak raihana nyanyi lagu papaku pulang tu..
hihi

محمد رازيق said...

benjol anak akak. hehe. apapeun comel baby akak. :)

PurpleSakura said...

Mrs Mikko:
hehehe ummi dia create sniri lagu tu..wakakak

محمد رازيق:
tula..lasak sgt smp benjol kepala.tq

taty nadiah said...

olololo, benjol tapi tap comel

PurpleSakura said...

yele...benjol...sian dia

Follow Us @soratemplates