Setahun sebelum menginjak ke 3series

12:17 AM

Huhuuuuuuuuuuu tajuk post aku tu....saje je bikin gempak..3 series..oh...ekcely 3 sept aritu besday aku yang ke tetttt..cube teka..hehehe ke 29...huhu rasa kejap je pejam celik pejam celik..dh 29 tahun aku hidup di bumi Allah ni...huhu

Malam besday tu en hubby xde..die kt perak..tp dh wish kot tefon...tgh hari tu die rushing dari Perak pas kje pagi..huhu...temankan aku kelas malam tu...and then xde yang special sgt besday kali ni cz dh celebrate mase hari merdeka aritu...wat advance sket..hehe

Utk thn ni..en hubby belikan aku hp baru..Alhamdulillah....hurm..dah ngantuk seteleh kekenyangan berbuka ngan ex-opis lama...rindu nya kt korunk.......td layan buffet kt concorde inn sepang..oklaa makan tp aku makan 1 round...and muntah2 kt toilet...huk huk..so 2nd round aku minum air banyak sket makan sikit cz tekak xsedap rasanya...huhu maybe makanan xkne ngan selera aku kot..haha tp makanan sana ok...perut aku je xok..hehe

okla slamat malam korunk

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook