Thursday, April 19, 2012

#

Raihana Jenjalan

Opss...bukan sengaja yer nak bawak Raihana jenjalan pada hari ke 21..tapi ummi nakg clinic..pastu tokma ade kje...cik su plak nak g spital anta pen drive kat doctor nya untuk presentation. So, kami bawakla Raihana jugak. Takkan la nak tinggalkan Raihana pada nenek (moyang Raihana)...hehee


Possing jap dalam rumah with Tok Ma...



Ready with tok ma di seat belakang kereta.


Raihana pulak macam biasa...tido dengan nyenyak tak menangis nak susu ke kencing pon...
Bagusnya anak ummi..

 Raihana dengan muka bolat nya sedang tido lena


Kita kasi zoom sikit lagi gambar si comel tido nih...

Tarammmmmmm



nanti esok pulak Raihana berpossing yer...

2 comments:

mek yusz said...

tomei raihana...mung pun dh nmpk muka keibuan..hikhikhik....xsabar nk jupa si tomei..

PurpleSakura said...

tq mama yus...
eh muka aku plak ade keibuan..
dan dan je...hehehe

Follow Us @soratemplates