Shopping barang untuk Raihana

5:04 PM

Sudah lama tak update blog... nasib belum bersawang.. Aku tak de mood nak update blog so aku tukar la template blog dengan harapan mood baru datang..

Aku nak update citer pasal aritu aku beli online sterilizer dan warmer brand little bean punya. Barang sampai elok je...yahooo


Parcel baru sampai...



 Inilah barangnya... 3 item murah cz aku dapat dengan harga RM149.90. Sebelum ni aku survey harga RM199.90 atau paling murah pon dapat RM179.90. Rezeki aku kot...


Lepas tu, aku ade beli bouncer untuk Raihana. Beli kat Manjaku dekat Tesco KB. Nampak macam dia selesa je lepak atas bouncer baru nya tu.


Bouncer baru si comel...

...
..
.

 Pose dari Raihana...


 

You Might Also Like

3 comments

Like us on Facebook