Monday, April 30, 2012

#

Shopping barang untuk Raihana

Sudah lama tak update blog... nasib belum bersawang.. Aku tak de mood nak update blog so aku tukar la template blog dengan harapan mood baru datang..

Aku nak update citer pasal aritu aku beli online sterilizer dan warmer brand little bean punya. Barang sampai elok je...yahooo


Parcel baru sampai...



 Inilah barangnya... 3 item murah cz aku dapat dengan harga RM149.90. Sebelum ni aku survey harga RM199.90 atau paling murah pon dapat RM179.90. Rezeki aku kot...


Lepas tu, aku ade beli bouncer untuk Raihana. Beli kat Manjaku dekat Tesco KB. Nampak macam dia selesa je lepak atas bouncer baru nya tu.


Bouncer baru si comel...

...
..
.

 Pose dari Raihana...


 

3 comments:

mek yusz said...

br comei sket 'umah baru' mu ni..hop sblm ni mcm messy jah aku tgk..hikhikhik...eh..aku plan nk blik klate after 8mei sbb 8hb tu kena g amik drh utk appoinment 22hb..tp,memandangkn 15-17hb aku sibuk dgn amik borang ngundi tapak jln tar,jd mayb after 22/5 br aku blik klate..doc pn pndai amik date ..kena tarikh lahor aku plop...

Ummi Zayda said...

hohoho..mmg comei blog mu..aku nk tukar tp xde msa plak..
molek ank dara tidur kekeng..hehehe~~

PurpleSakura said...

yus: mmg pon umah lama bersepah sket..aku pon xde mood nk tgk...hehe

ngah: tq tq..jgn jeles..angry birdd...hehe anak dara terkangkang sebab nk keselesaan la mak ngah

Follow Us @soratemplates