Thursday, April 12, 2012

#

Breastpump - Medela Freestyle Ummi

Untuk memastikan anak ummi mendapat susu ummi yang secukupnya ( sorry kalo x cukup ye sayang...ummi ade tambah fm untuk anak ummi sikit)... aku ade prepare beli breastpump Medela Freestyle.

Beli melalui sistem kutu melalui Little Caliph. Ummi punya turn dapat end of march aritu. Kebetulan barang-barang sampai ketika ummi dalam ward.


Niatnya ummi nak breastfeed kan Raihana ...tapi kadang-kadang sayang tak nak menyusu direct. Ummi siap beli nipple shield Pigeon tapi tak jalan, Then ummi beli brand Medela. Alhamdulillah, nipple shield yang ni banyak membantu. And akhirnya Raihana dah dapat menyusu direct dari ummi walau agak mencabar.. Sabar ye sayang..


 Inilah set yang ummi dapat aritu.....amat selesa menggunakan set ini dan berbaloi.

No comments:

Follow Us @soratemplates