Sunday, February 10, 2013

#

Honeymoon di Cameron 2013 - Part 4

Taram...entry terakhir untuk Honeymoon di Cameron 2013 . Pasni daku kasi entry lain pulak.

Balik dari ladang sayuran, kami check out. Sebelum check out....fuhhh Raihana berjaya memecahkan satu gelas dalam toilet. That's why dalam entry pertama daku amek gambar toilet. Rupanya esoknya gelas tu pecah. Puncanya daku nak basuh kencing dia, skali takut basah sluar abi nya daku mintak angkat dia ke sinki. Huh...my fault...dia ringan je mencapai ape je yang ada skali capai gelas , siap angkat then pangggg pecah. Akibat pecah, abi nya terkejut marah umi dengan nada terkejut je pon. Tapi aku leh tergelak sebab si Raihana kencing atas tapak tangan nya. wakakakakak good gurl...protect ummi yer..

Masa check out kene bayar RM5, so just tolak dari duit deposit je. Setel. Kami terus gerak ke MARDI di tanah rata. Ramai jugak orang. Masuk kena bayar RM3/person. Baby free.

Kami just beli kordial , jem and aiskrim strawberi dan terus balik.


 Dan balik..tamat. Tak jalan-jalan sangat sebab nak abiskan masa bersama dan kesian takut Raihana demam sebab dia baru baik demam. Rupanya demam nak naik gigi tapi Alhamdulillah just demam selsema bukan demam panas.


 

No comments:

Follow Us @soratemplates