Monday, May 12, 2014

I'm back for blogging

Salam..

Sekian lama menyepi dari dunia blogger, akhirnya hari ini saya mendapat kerajinan yang maksima untuk menukarkan imej lama blog kepada imej baru dan akan kecimpung semula dunia blogger..Ewah...yeke...insha Allah...banyak sangat story yang nak share ni nanti ku akan update satu persatu bila tiba masanya.

Just nak update, saya dah bebas dari dunia student..dah selamat konvo Oct 2013. Mya pula dah selamat masuk dua tahun satu bulan lebih. Cerdik sekarang sejak bertukar dari pengasuh kepada Taska.

Dalam masa berhibernasi dari blog world, ku banyak buat online biz termasuk pakaian dari Vietnam, product kecantikan dan kesihatan, Shaklee dan terbaru Tupperware.


Saya baru je menjadi ahli Tupperware dua bulan lepas tetapi baju bulan ni berusaha keras. Target saya bulan depan untuk naik 1Star (ikut pada anggaran and guide yang diberikan by my Master Sifu Kema). InshaAllah kalo fulfill requirement,

So, rupanya best yang amat join Tupperware ni. Sesiapa yang nak tau kelebihan dan sebarang promosi Tupperware boleh stay tune dengan page ni yer...
0 comments:

 
Umi Mya Zara Raihana Blogger Template by Ipietoon Blogger Template