Friday, February 18, 2011

#

Show me UR STYLE CONTEST!

Hurm..GA aku dh nk due date..ni aku nk update satu entry pasal kawan adik ku...die ade buat satu contest kat facebook...alaa yang kene submit gambo..nanti kawan2 kene like like..besh jugak ni...so...kepada sape2 yang rasa nnk join..sila2...dialu alukan..

Caranya:


1) Like M2M Collection di facebook atau click link bawah ni..

http://www.facebook.com/pages/M2M-collection/185276704815995?sk=wall

2) Upload je le gambo kat wall M2M Collection tu...Upload style2 cun melecun korg ngn mber pn boleh..sorg pn boleh ^__~ upload at wall..nt Cik Mona akan msukkan dlm album bru boleh start like..penyertaan dibuka sehingga 27 feb 2011..

3) So..pas upload gambo..tunggu cik mona masukkan gambo korang into one album..so nanti bermula lah episod vote2 click Like tu kat gambo tu...Okess...

 
 Itu saje...sekian...Good Luck...

2 comments:

ashra said...

wahh..cam bes Fieza First GA ni.he..kalu free2 nanti,insyaallah teringin nak join.
tp ye lakan,nak ngadap kom slalu pun tak dan lagi ni..kat umah mentua.he

btw,samalah kita.masa 2nd anniversary,dapat tau pregnant anak k2.tp tu la..pinjaman sementara je. =) takpe..mudahan ada rezki lagi.

PurpleSakura said...

ashra.itu ler...join jgn x join..hehe
ashra duk umah mentua ke?

kita ade same experience..sedey kan..huhu

Follow Us @soratemplates