Friday, September 30, 2011

#

Check In to Singapore besok

Sebulan lebih aku tak update entry di blog ni. Macam-macam citer yang terjadi dan yang paling manis aku disahkan pregnant pada bulan Ramadhan lalu. Alhamdulillah rezeki di bulan puasa. Terima kasih kepada semua yang mendoakan untuk ku. Akhirnya doa kita dimakbulkan Allah.


Disebabkan pregnant aku secara automatic tak leh naik flight sebab aku ade history miscarriage selepas naik flight walau kes miscarriage itu terjadi dua minggu after aku fly tu. Tapi aku x sanggup ambil risiko lagi kali ini.


Actually esok aku sepatutnye ke Singapore dengan adik beradik and ipar duai and kawan2 derang. So tentulah amat seronok. Tapi aku terpaksa cancel sob sob korang mesti x syok cz along xjoin kan..


Ape pon aku check in jugak seat aku..haha nih buktinya...



Layan kan je la....

No comments:

Follow Us @soratemplates