Friday, October 21, 2011

#

My Pregnant Story : I'm 14 weeks now..

Sminggu aku tak sempat update blog. Ni gara gara bz dengan assignment. Malam tadi baru group kami siap present. Baru la lega sikit. Tapi semester ni aku rasa amat tough even just amek dua subject. Each time duk ngadap buku..masa tu la datang rasa mengantuk la pening la...selalu aku tido je siap ngan bantal kat tepi meja study. Yang paling tak tahan masa aku berjaga malam siapkan assignment...aku still menghadapi masalah muntah teruk. Macam tiga malam lepas..3 jam aku bertarung muntah dari pukul 12 tgh malam sampaila 3 pagi. Langsung xleh baring. Seksa jugak camtu.Dahla sorang-sorang, nak kejutkan adik rasa macam tak perlu kot sebab just muntah. Yang tak tahan nya sebab muntah ni bukan muntah air..tapi muntah isi makanan...seksa wooo....

Alhamdulillah, skang aku dah masuk minggu ke 14, 5 hari lepas g scan doc cakap dah masuk minggu ke 14. Nampak baby tengah gerak-gerakkan tangan nya. Rasa takjub sangat dapat lihat hebatnya kuasa Allah yang tercipta di dalam rahim sendiri. Syukur ya Allah.

Arini g keja sempat singgah kat ade gerai adik tu..Actually tiap hari asal lalu je aku teringin nak makan nasi lemak nya. So tadi beli...memang sedap...abisss licin aku makan....layan pulak dengan milo O panas..pergh memang sedap. tak sabar nak tunggu lunch time, nak pekene lagi milo O....sedap sangat minum yang pagi tadi...

Esok Sabtu, yahuuuu leh sambung tido pagi esok. Rasa macam i need more rest je.

Okla sambung besok.

2 comments:

e.l.i.z.@ said...

wahhh metta jah dih..14wks doh.......hihi siye dio, keno wat assignment..xpo mu, bijok anok mu kekgi..dlm perut lg masuk U doh hihii

PurpleSakura said...

tula smeta jah...tp maintain lg peyut xnapok lg...hehe leh paka jeans lg skni..tp sayang..xleh button..xsampai nk button..haha

Follow Us @soratemplates