My Pregnant Story : Kisah Air Bandung

4:45 PM

Last Friday, aku makan kat kantin opis..aku nak order air tapi tak de idea..so aku mintak ade akak tu cadangkan ..dia bagi cadangan sirap bandung. Ape lagi aku order la sirap bandung. Perghhh sedap...dan aku berjaya abiskan segelas air bandung tanpa muntah balik selepas makan. SUCCESS.

So wiken aritu sampai tengah hari tadi, asal g kedai je..en hubby akan belikan sirap bandung untuk aku. Memang kompem abes aku teguk.opss share ngan en hubby la...

Tadi pon masa duk opis aku sms en hubby..datang amek awal sket cz leh singgah belikan air sirap bandung untuk aku. Hurm Alhamdulillah buat masa skang aku dapat minum air bandung ni..

perghhh..sirap bandung pojaan hati ku...

Update sket citer alahan aku..aku still alahan walau berkurang (cz aku makan B complex ketika makan - member aku suggestkan)...tapi aku akan muntah jugak bila rasa loya especially time bangun tido or tengah perut kosong. Dan pagi tadi masa nk solat Subuh..ku muntah air and ade darah-darah...maybe tekak dah luka..arghhh..

Aku half day arini...kul 10.30am aku tido kjap..kul 11.30 bangun..masa tu en hubby g belikan makan untuk ku bersama sirap bandung ku...aku pulak duk dalam toilet..muntah tak henti-henti. bila stop tu..okla..tiba-tiba muntah lagi kuar pekat merah ketul-ketul kecik2...aku saspek darah. aku tunggu en hubby balik and bagi dia tengok... yerkkk.. dia pon terkejut tapii maintain cakap xde ape ape...hoho....
ok kot...xde ape2 kot...tekak sakit...so maybe luka di tekak...

Okla dah nak balik keje...x sabar nya nak teguk sirap bandung ku..
arghhh arini ade kelas la....malas nya nak g..

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook