Jalan2 g jumpa Daniel

11:27 PM

Hurm...last Saturday aku and En hubby xde g memane..so we all decide nk g tgk anak buah kami, Daniel kat Damansara. Tapi aritu parents nya ade kat Pusat Sains Negara..niaga kt sana..so aku pegi jela kat sana...Rindu bangat sama budak ni..almaklum la comei dh nampak 4 btg gigi..
Daniel ni dah 9 bulan..tp penakut gila nk merangkak pon xpandai...adess...hanya tau angkat sket je badan naik..hehe

Masa smp...aku bawak kan kucing yg ade bateri..bunyi meow meow sbiji mcm kucing..upernya Daniel ni suke sgt kt bunyi ni..bila di kasi suh pegang..upernya die geli..aish..mcm auntie die jugek je nampaknya...mmg obvius nampak die geli..aku bagi kucing tu kan..die hanya nk cucuk mata kucing je...paling tidak tarik ekor..haha

Cube tgk mimik muka and jari dia..mmg nampak geli kat kucen tu kan..aku paksa jugak die pegang..haha


Still muka terpaksa..haha

Pas memain ngan kucen kt atas, aku bawak die memain kt bawah..kt mainan kanak2...fuh bukan main suke die..tambah2 tgk ramai kawan...aku ni dibaling2 je bola kecik kat atas belakang..adess...




Kiss auntie dulu la plak...

I'm ready now.....yehaaaaaaaaaaa

Daniel wif en hubby




Walau tgh syok layan bubble...tp kaki maintain tahan dr kucen.haha

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook