Wednesday, June 9, 2010

#

Pot Luck Ex-Utm (kat umah Sal Puncal Alam)

Last Sunday aku ade join pot luck arrange by Sal a.k.a my ex-classmate mase kt utm..Ekcely x ramai pon yang diajak since sbenarnya nak ajak gang osmet mase utm..tp memandangkan aku slalu lepak umahnya and rapat ngan depa..aku tergolong skali..kiranya...nk ajak makan kawan2 lama masa utm la kan...

Ni la Sal a.k.a Organizer and tuan rumah..thanks sal cz sudi arrange ni sumer..

Antara yang datang Along and hubby, Diey alone, Junaidi with wife and Da yang paling last sampai. Itu setelah gerak dr umah lambat and sesat. Almaklumla..die dari Kelantan..xbiasa sgt jalan sini..tpaksa gunakan khidmat akaknya..naseb jumpa jalan..hehe..Depa ni bawak anak2 siap..fuh..riuh rendah la sore budak2 main kt luar umah...suka sgt tgk..bila la aku nak rasa pengalaman ade anak ni..rase terhibur dengan kerenah depa...Aku paling suke melayan bebudak yang datang...Aku umpan depa pose depan kamera..hehe depa sume sporting...asal sebut je nk tangkap gmbo..berbaris..dengan je ckp aku..haha

Ni bukan sume..ade lg yang xmasuk....haa tgk depa sporting..esp Iqah yg baju merah tu

Sebut pasal pot luck..sure ade makan2 kan..aku just order cheese tart and fruit cheese tart dari Kak Ayue (Damansara)..hurm...very nice..aku suke sgt esp Cheese Tart Blueberry die tuh..sedapppp..smp skang terbayang lg.hehe

Cheese Tart - Blueberry + Strawberry

Fruit Cheese Tart

Aku sampai sane dkt kul 4..lpas mgrib baru balik...sbb da nk follow tkt sesat...so aku on jela since aku pon xde ke mana2 pastu....tp before tu...ni aku nk upload sket gmbo kami sume...hehehe...mcm2 aksi....sume ade...rindunyaa nk jumpa korunk lg..



Me and Hadiff a.k.a anal 2nd Sal....ensem boy


Kanak2 berebut beskal..hehe...


Okies....nice to see uols....miss u....next will be at Along's house..yahoooooooo

No comments:

Follow Us @soratemplates