Wedding Azrul at Melaka...

10:45 PM

Semalam pagi kami gerak ke Melaka, utk attend wedding member lame mase kje Puchong Azrul a.k.a Pokcik...Kami mmg rapat gila dan ade gang sniri mase kje sane..mmg samp skang still contact even kami dah kawin...Mmg kalo bleh...nak berpanjangan laa hubungan gang2 kami ni...smp bila2..Amin...

Gerak kol 11 pagi...lalu hiway PLUS kot jalan USJ tuh...smp je kat Nilai area..pergh...jam gila..tah datang dari mana la keta...aku sniri dah naik fed up...upernya bapak polisi menahan org...xsmp 5km..ade lg bapak polisi menahan org..agaknya tahan depa yg potong queue la...

Tuh dia...dalam duk jammed ade sbiji Nissan Fairlady potong queue..huh...mmg patutlaa...kete tu laju...xkan nk harung jammed...kt depan mesti bapak polisi menanti..haha

Ni hasil boring aku hadap jammed....huhu..xde kojer punya...haha

Sampai je sana...rombongan laki dah sampai..so aku g jumpa pengantin je..tunggu depa tuko baju plak...so xsempat tgk 1st baju pengantin depa..tunggu punya tunggu...aku pon dengan selambenya buat2 g duduk atas pelamin bergambo ngan kawan aku, Hanim and anak dia..haha



Maia Qaisara...anak Hanim..

Ni la pengantin nye....


Gambo kami....

En hubby wif pokcik...(Azrul)

Qaisara wif us before balik...


Dah senja kul 5 kami gerak balik...en hubby ajak singgah g banting....cdgnya nk singgah umah farra dulu...cz besday anak dia..skali smp banting dh kul 7...so g jele umah kawan lame dia...
Saje possing umah baru kawan en hubby

Saje-saje snap gmbo anak dier.....pemalu budaknya

Itu sajele....ni kira awal la jugak aku update story kat blog..esok nkupdate citer lain lg..wiken ni ckup bz...hehe..full ngan xtvt...

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook