Motor Adikku Hilang

7:33 PM

Pagi tadi tengah2 syok aku duk tido (almaklumla hari ni KL Public Holiday)..tetibe adik aku yg kat JB call...
"Along...moto adik (adik bongsu yang kat kg) ilang.."
"Hah..hilang kat mana..bila????"
"Ilang kat umah la...bgn pagi td dah xde"

Termenung aku..bukan ape..kete kg kampung..adik aku yg pompuan guna cz kene stay hospital pasir mas ke tanah merah..aku dh lupa...so adik nkg skool ngan moto tu jer..dahla last wik die baru dpt lesen..sedey sangat...

Adik aku yg pompuan ckp..pg td pintu pagar dh terbukak sikit...aadei...kijam la manusia pencuri tu..ku xkan maafkan kamu..biar kamu eksiden smp mati...jahat...

Kenapa aku marah sgt...sebab nye--> mak abah dhla sakit..byk sgt gune duit skang..tup2 moto plak ilang..mmg terasa..mak suh belikan moto kt KL then pos...tp kene bayar ansuran..mtk abg2 or aku bayar ansuran...kesian sgt...

Aku suh solat ajat...kalo leh pulangkan aje moto tu...huwaaaaaaaaaaaaaaa
Gambo moto tu xde..tp aku surf la moto sbiji mcm adik aku..Yamaha Lagenda plat DAS 1333..
sesape ade ternampak ke ape...bgtau kt aku..012-3204518...(walau agak tipis harapan..tp aku ttp berharap..)

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook