Ayam penyet Sunway

10:48 AM

Last week punya entry daku tak sempat update sebab mood study untuk mid term. Walhal satu subject je sem ni tapi daku amat tak de mood untuk update.

Balik kje aku cakap kat abi teringin nak makan ayam penyet tapi dia pulak teringin nak makan William, selera western la pulak..tapi tekak aku tak nak...hehe..sorry ye abi..hehe

Tapi petang tu kami ke jusco sambil aku nak pos barang untuk customer skejap.


So memikirkan faktor dekat sebab daku nak balik sambung revision so dia setuju dengan permintaan daku.
Tq abi.


Masak lemak pucuk ubi memang best. So far ayam penyet kat lain tak sesedap kat sini.


Ayam penyet set.

Location: Ayam penyet Sunway, tepi highway menghala ke jambatan kabel dah nampak...


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook