Thursday, October 11, 2012

#

Walker untuk Raihana

Last weekend, kami decide untuk beli walker untuk Raihana since dia pandai duduk so that takde la sakit tulang pinggang dia nanti.

Masa tu dia dah kebah sikit demam...Tapi ummi yang excited kena la g beli jugak. Tak jauh pon just kat jusco equine sebab tanak g jauh-jauh sebab baby baru baik dari demam.

First of all, lepak kat Secret Recipe dulu layan kek terbaru, Turkish Indulgence. Sodap.



Dalam pada tu, Raihana wat hal plak. Ape lagi poo poo plak dah. Daku g settlekan dia kejap sebab takut dia nanges kalo tunggu makanan dihabiskan. Lagipon masa tu kek tak sampai lagi.

Dah tido lepas kekenyangan menyusu. Hehe saje cover towel kecik.



Dah balik rumah, unbox semua walker part. Hasilnyaa...

Happy betul Raihana sampai tatau mana nak pegang hehe


Oh ye, daku belikan dia teether yang baru lagi. Tu tengok dia tengah syok melayan teether barunya.



Oh yer masa pusing kat baby area tu terjumpa ex-Melawis masa aku duk UTM. Osmet kawan aku.Naseb sama-sama cam lagi. Sempat tukar-tukar no fon lagipon rumah kami tak jauh. So ada gang lagi.
Dia dah ada dua anak rupanya. Dah besar anak sulung nya.




No comments:

Follow Us @soratemplates