Raihana Demam dan Ruam

7:58 AM

Last week Raihana demam. Jumaat malam Sabtu. Tapi Sabtu petang dah kebah. Alhamdulillah dia jenis yang tak selalu demam dan demam pon tak lama. Maybe khasiat susu ibu kan.


Ready nak g clinic sebab ummi peratikan macam ada bintik merah pada badan sayang.



Alamak terseksi pulak. Ni la bintik merah pada badannya. Kami agak panic sebab Raihana tak pernah naik ruam sepanjang usianya. Tetiba ade bintik merah tu yang ingatkan campak.

Lega cz bila g clinic doctor kata normal tu ruam. Sebab ada certain baby akan naik ruam after demam. Tu cara badan dia nk reject semua kuman ke ape tah doc cakap.
 
Esoknya tak g ke mana-mana sebab nak kasi sayang rest.
 

Lena betul dia tido. 

Sayang anak ummi.


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook