Wednesday, October 6, 2010

#

Buka pose wif en hubby

Hurm..smalam poser ganti..hihi baru hari ke 4...adeiii nmpaknya thn ni mcm xckup je pose 6 unless esok and lusa aku kene pose..huhu erk...kene kuat semangat ni...pose ganti lak..kene ganti 5 days je..naseb sikit je thn ni..lega eden..suka suka...

Smalam balik kje en hubby bawak kan aku g clinic cz nk check ngape la telinga aku sakit semacam..dhla smp mcm bengkak kt rahang...bawakla g clinic kt Puchong (Poliklinik Permai)...so check2..doc ckp ade bengkak mcm dh halang lubang tu..die bg ubat and refer to specialist..erkk specialist ..macam teruk je bunyi nye..pdhal biasa je..die suh refer sana cz xtau condition kt dlm cemane..aku on jela..so aku decide suh dia refer ke Pantai KL..

Settle urusan kt klinik dh 6.30..en hubby ajak g buka posa kt kg baru (erm...die xpose..aku je pose.haha)
So aku ajak die g buka kt Kenny Rogers IOI Mall...die laks ajak g KFC...so naseb die paham..die terus menonong masuk Kenny Rogers..yeayy...saya suka saya suka..yeay..
Order je ape yang patut cz nk buka sangat2...mase tu dlm 650pm..hehe

Hehe..xde koje time menunggu makanan....


Juadah berbuka poser

Ayam sedang bergolek

Last skali..hahaha mmg ku sungguh xde keje...saje2 snap gmbo muffin sbb aku suka chocolate muffin..nak lagi nak lagi.............saya suka saya suka....huhuh

Ape daaa aku merepek ni..dah ngantuk nyaaaa....okla nkg gosok baju dulu..tunggu esok aku update ape citer aku h spital td...hehe tungguuuuuuuuu

No comments:

Follow Us @soratemplates