Wednesday, October 20, 2010

#

Team Building at Taman Negara

Wah..sungguh lama aku bercuti dari dunia blog neh..almaklumla...last week aku g Taman Negara 3 days utk Team Building...part best cz dpt g tmpt baru ramai2...and part paling xbesh...aku kene mengatasi perasaan gayat ku utk naek...canopy walk kt taman negara..oh nooo...dari before g smpaila masanya aku asek ckp aku xmau pegi cz gayat..tp yang x tahan tu..aku queue antara yang depan..cz excited nk join jungle trekking..last aku join jungle trekking masa 1st year kt utm..almost 11years ago..hahaha..dh lama gila..

Selasa lepas berkumpul kt opis seawal 6 pagi aku terpacak kt opis...hahah aku antara org last naek bus..cam xtau..aku suke lmbt...elooo i solat subuh kt umah dulu baru gerak..hehehe..so 6.15 bas gerak..agak lmbt cz berenti2...termasuklah tunggu satu bus lg yang tersalah jalan..haha lagi lmbt smp lagi bagus..dpt aku melambatkan diri dr attend kursus tu..haha betapa x suka nya aku...

Kul 11 pg smp sana...wahhh masih awal...ape lg...aku satu2 yang bawak dslr..walau model D40...tp boleh laa aku layan zasst...aku ni bukan professional sgt nk snap2 gmbo..boleh la utk mata ku..haha

Gmbo ku bersama bakal rumet...ni masa tgh tunggu boat...ekcely pompuan yang g group aku tuh 5 orang je...lg 35 org kot...lelaki..adeiiii naseb x kena buli..yahoooooooo

So...jom layan zasstt gambo ku kat sana
Check in at Mutiara resort

Visit kg orang asli
Pose org mengantuk

Org paling last naik boat...sorry ye kawan2...sebuk possing..haha..ni gmbo taken by pemandu boat..hehe

Night walking sniri2 ngan gang2
pose bersama pokok paling tua (kot)
Possing lg.....ni before smp ke canopy walk

Pose lagi dan lagi
the only one gmbo aku tgh kt canopy walk yang ok...ni pon dkt nk smp dah..haha penakut
Dan gmbo last ni...gmbo group 2 yang g aritu...sume best2

No comments:

Follow Us @soratemplates