Wednesday, December 1, 2010

#

CONTEST Si Kucing Kucing

Salam...dalam ngantuk2 ni aku terjumpa satu contest berkaitan ngan kucen..huwaa..miss my 'comel' and anak2nya...
                                                     pay back time..stelah lama mnyepi..

yong nk join CONTEST SI KUCING KUCING


Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut (ehem ehem, ayat skema, haha) :
  1. Syarat first yang tipikal. Click butang FOLLOW di sidebar dan jadi follower blog ini. Untuk memudahkan anda juga supaya dapat lihat update contest ini. Bukankah begitu? :) -Done
  2. Buat satu entri blog yang bertajuk CONTEST Si Kucing Kucing. Jangan lupa letakkan banner contest yang di'link'kan terus ke blog ini okay? :) - Done
  3. Dalam entri anda itu, sila nyatakan 3 sebab kenapa anda suka akan makhluk Allah yang dipanggil kucing ini. Kalau boleh biar entri simple, padat dan tepat ya. ;) - Done  
  • Pengubat hati: Since aku xde baby..ada kucing pon dpt menghilangkan rasa bosan aku kat umah..
  • Comel dan Manja :Kucing ni binatang yang comel dan manja..tenang je bila melayan kucing.
  • Cerdik dan x cerewet : Kucing ni binatang yang cerdik....and x cerewet untuk dijaga.
      4. Letakkan banner contest ini di sidebar blog anda.-Done
      5. Letakkan link entri anda itu di ruangan komen bahagian bawah ini. :) - Done    3  
                      
  1. Tarrraammmm...ni la kucing ku yang menjadi poojaaan hati ku..'COMEL' namanya....muahss sayang comel...

    EXPIRED DATE : 11th December 2010
    Tak susah pun syaratnya. Ada 5 sahaja. Mudah bukan? Hadiahnya? Sebuah novel SEPUPU LEGO untuk satu pemenang yang dipilih berdasarkan entri yang paling cantik menarik tertarik kau memang da bomb di mata juri tak profesional seperti saya dan seorang juri lain. Hehehe. Juri selain saya masih lagi belum ditetapkan. Tunggu sahajalah update contest ini okay?

    Akhirnyaa, buat jugak contest ini sendiri. Contest Si Kucing Kucing yang sesuai dengan hadiahnya iaitu novel berkisar tentang kucing. Jadi, takdelah simpan dalam almari sahaja novel SEPUPU LEGO yang extra tu. Hehe. ;)

    Marilah join ramai-ramai! :DD

No comments:

Follow Us @soratemplates