Rawatan Abah and Mak kat Damansara

10:11 AM

Kelmarin aku on leave..cz anta mak ngan abah g cuci darah or dengan kata lain nk bg derang rawat darah gune ozone...clinic ni kat area Kota Damansara..naseb mudah je cari...lgpon derang situ ramah and rasa selesa..orang yang sakit pon rasa selesa and happy je ngan layanan...charge pon agak mahal utk org yang xkemampuan.. Tp utk kami..kami cube yang terbaik utk kedua org tua kami..Ape yang kami nak ialah utk tgk mak abah sihat mcm dulu2 esp abah ..supaya dapat melihat kembali...Itu lah yang amat kami harapkan..Insha'Alllah...doakan yer kawan2...TQ

Actually mak dapat tau pasal Mushaenal Ozone ni dari salah sorang kawan nya..Kawannya pernah bersembang ngan sorang pakcik ni..Alhamdulillah stroke nya pulih after a few times rawat kat sini..Ape pon kita ikhtiar..Allah jua yang menyembuhkan..So kita anggap ini sebagai ikhtiar kita kan...

1st is turn abah..mak tgh intebiu empunya clinic ni..die ramah sgt..




Doc sedang memulakan proses utk keluarkan darah...Abah tenang je masa tu..

Next...mom turn...Anep a.k.a adik no 3 setia di sisi mak and abah...

Mom and Dad....aku sayang both of them..

Abah tertido sementara tunggu mom punyer turn siap....
Next treatment will be on next month..aku nk booked tiket flight satg utk derang dtg...

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook