Wednesday, December 1, 2010

#

CONTEST ‘LIKE..LIKE’

Sticky notes ...
Contest Like-Like
contest baru untuk rakan bloggers di luar sana. rasanya contest ni amat mudah sekali. korang tak perlu karang ayat, tak perlu nak fikir-fikir sangat. apa yang korang perlu buat hanyala…
syarat-syarat penyertaan seperti dibawah:-
1) LIKE facebook kami..
*di mana???  (di bahagian atas kanan blog nurulzcollection) atau layari facebook kami dengan klik logo di bawah ni..*   Done

Facebook

2) Nyatakan dari mana korang tahu mengenai contest ini …Done
Saya tau contest ni dari tiefazatie --> http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/contest-likelike.html
so...mcm korang nanti...sila refer kat blog aku la yerk..hehe.

3) Tinggalkan komen berserta url dan nama facebook korang di komen ini..Ini untuk memudahkan kami mengesan jejak langkah peserta contest ini. Done

4) Copy dan paste entri dalam ‘contest like..like’. Kemudian sebarkan contest ini ke rakan-rakan bloggers korang yang lain. seramai yang mungkin tau. sebabnya… ada hadiah yang menanti untuk peserta yang namanya paling banyak disenaraikan sebagai referral..  Done

Hadiah dan Pemenang??
Hadiahnya ialah…RM50.00  untuk mereka yang menjadi referral teringgi dalam mempromosikan contest ni.
Pemenangnya pula akan diumumkan seminggu selepas tarikh contest ini tamat.

TARIKH TAMAT??
Contest bermula pada hari ini…14 November 2010
Contest berakhir pada …15 Disember 2010

  

p/s: kami berhak tukar apa saja maklumat sepanjang contest ini dijalankan. Dan setiap perubahan akan dimaklumkan kepada peserta ‘contest like..like’

Follow Us @soratemplates