Thursday, November 18, 2010

#

Minggu yang amat Bz bagiku

Weeehoooo.lamanya x update blog..ni gara2 aku sebuk bergelumang ngan assignment laa last wik..minggu ni plak sebuk ngan buku cz sabtu ni ade satu paper and ahad satu paper..pastu merdekaa..yahoo..

Oh ye..smalam kan hari raya..tp aku mcm xrasa feel raya sgt..melainkan pakai baju kurung and beraya umah kawan aku..yang xbalik jugak kampong..itu je..
Aku sempatla g beraya umah kawan a.k.a Along kat area wangsa maju...layanan dari Along and en hubbynya cukup baik..suke sgt rendang ayam hasil tgn along..
memang besh...nnt aku nk buat jugek..


                                                 
Back to dunia student..aku kene abeskan baca nota Software Architecture sebelum sabtu ni..Exam pagi sabtu..oh no..pagi pulak tu..tu yang alergi tu..
hopefully aku dpt jawab soklan tu nanti dengan tenang dan lancar..Amin..Kawan2 doakan utk kejayaan ku juga ye.Tengkiu..


Hari ahad pagi pulak sabjek Real Time System..ni pon sabjek haru jugak..aku pon xpaham ape yang die ajar..time die ajar aku paham..
bila balik buka nota..terus stuck.padahal dlm kelas aku dh kasi 100% concentration..huhu
Aduss.mmg kene polish bebetul memory aku ni..sbg persediaan utk semester2 depan..hehe

Okla..nak smbung keje kt opis jap..layan zasstt note Real Time System sat pon boleh...hihi syttttt..

2 comments:

shahida razali said...

hehe..time kasih kerana menyukai rendangku itu..keskeskes..resepi dah wi..jange lupe tra deh! selamat mencuba! :D

PurpeSakura said...

hurm..itula...memang kene mencuba..xtvt baru ketika cuti semester..iaitu..belajar memasak resipi baru...hehehe anyway thanks share recipe simple tu eh

Follow Us @soratemplates