Release Tension

3:30 PM

Hurm..ahad lepas tido lmbt kul 3 pg baru tido...hhehehe excited cz Kelate menang..mmg kali ni gomo kelate gomo sengoti..i like...
So..bila dah tido lmbt...automatic bgn lmbt..tp opss..subuh ttp subuh...kul 8.30 am smbung tido balik after my bro g anto my lil bro ke stesen putra (cz balik kg)...tup2 bgn dh start melodi (tu pon after my bro bising2 suh aku bangun)..arghhhh lama nya dpt tido mcm tu sejak bergelar student ni..masa mmg agak berharga laa..bukan agak berharga dah..mmg teramar berharga..

So..dh ready kuar...kami usha tiket movie nk tgk citer Takers..skali Time Square, Midvallley, Alamanda, Sunway Piramid sume full..so nak xnak..booked kt IOI Mall jela...dh la dekat je ngan umah..so lyn zasst...moview start 4.20..so kul 3 dh terpacak kt IOI Mall..ape lagi..serbu Jusco...nk usha kasut/handbeg..alih2 kasut yang aku berkenan ada dua...dua2 xde size ku..sedey nya..


So...movie start..besh gilaaaaaaa..alamak..mana gmbo aku snap before masuk movie tu..nnt aku upload later...hheeheh...tp mmg besh gila citer tu..cz action die mmg best...xde meleret...i like..5 star aku kasi ..

Dah siap tu..g clinic kt Puchong amek referral letter cz aku nk kene g spital Pantai follow up sakit aku sket..so pastu direct ke LRT Universiti anto member aku Adah ex-utm nk balik ke Subang..Then terus ke Cheras then patah ke Kelana Jaya..nyum nyum makan time..mmg besh gila western food kt situ..aku lupa la seksyen baper either seksyen 22 ke 24...xjauh dr LRT Putra Kelana Jaya..
Nama kedai tu adik aku panggil 'William'..mmg syok..nnt nkg lg...

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook