Tuesday, May 31, 2011

#

Admitted at Hospital lagi

Lamanya x update blog sampai malas main blog dah pulak rasanya. Tapi malam ni aku rajin plak..so just update la kan. Ekcelly on 18hb aritu aku kene serah diri a.k.a admitted dekat Pantai Hospital KL sebab malam tu ade kene buat 'Sleep Study'.

Apakah itu Sleep Study:

Sleep studies allow doctors to measure how much and how well you sleep. They also help show whether you have sleep problems and how severe they are.
Sleep studies are important because untreated sleep disorders can increase your risk of high blood pressure, heart attack, stroke, and other medical conditions. Sleep disorders also have been linked to an increased risk of injury due to falls and car accidents.

Source From Sleep Studies

So, hari tu lepas balik kerja aku berkemas with en hubby untuk terus ke hospital. After Maghrib kami gerak ke hospital. After settle everything aku dapat bilik berdua. Bila masuk en hubby macam x comfortable sebab x dapat temankan aku lagipon auntie jiran aku tu pasang citer tamil kuat gila.langsung kami xnak situ call nurse tukar kepada bilik sorang. So kami dapatla tukar bilik sorang. Best cz en hubby dapat temankan aku.

                                                                       Room No : 509

Tempat tidurku selama 5 hari di sini. Eh silap satu malam di CCU

Result dari sleep study akan diberitahu oleh doctor ku esok pagi nya. If result teruk doc akan arrange untuk operation by that day jugak. If not, depend pada patient la cemane. Tapi doc tetap advice utk have an operation jugak utk kes aku.











No comments:

Follow Us @soratemplates