Monday, May 2, 2011

#

Register diri di Fitness First

Tadi aku sempat ke Bandar Sri Permaisuri untuk survey gym yang ada kat situ, tapi aku jumpa satu tu macam unconfortable la, parking pon macam agak susah sebab aku plan nak pergi gym tu lepas kerja. Tambah-tambah 4 bulan ni aku cuti semester jadi sempatla aku merayau ke gym. Insha'Allah.

Berbalik kepada gym tadi, bila gym kat Bandar Sri Permaisuri macam tidak menarik minat aku, ape lagi aku lancarkan serangan ke Carrefour Sri Petaling. Atas tu tingkat 4 ada gym, Fitness First kat situ. Selepas isi attendance form kat situ, aku menunggu di dalam with Kema, my frend. After mendengar sedikit briefing and round tengok equipment aku bersetuju untuk ambil pakej 1 year, student package since aku still study kat UPM. So tadi aku dah bayar 1/3 daripada full payment.

Berdebar jugak sebab aku join benda ni sorang sorang. Pakaian dia cemane yer kalo untuk muslim macam kita ni semua. Aku tak nak la seksi meksis nanti laki aku tak suka.

Kalo ade sape sape nak comment sila kan la...or even nak tanya apa-apa..sila sila.

2 comments:

fisa othman said...

nak tanya!!! hehehe mahal tak fee dia..?

PurpleSakura said...

fee die...fiza dpt rate dlm 119/month...tp fiza amek utk setahun..nak join ke? jom la ade kawan sket..

Follow Us @soratemplates