Thursday, December 8, 2011

#

Crazy for this Ice Cream

Setengah orang suka makan ice cream mahal-mahal la ape la nak nak time peknen suka mintak yang special sikit la kan...tapi aku ni pelik jugak...aku tak suka langsung ice cream yang ada kacang atau coklat. Nanti aku akan muntah teruk. So tak dapat merasa ice cream conetto ke Magnum ke ape lagi..

Tapi sebaliknya ice cream ni pulak jadi idaman aku. Kalo boleh hari hari nak..

Tarammmmmmmmmm


Lime and Vanilla... Aku memang tak suka limau sejak peknen.. Tapi boleh pulak tergila gila ice cream ni..



Nyum..dah selamat masuk ke perut ku. Alhamdulillah....kenyang...

No comments:

Follow Us @soratemplates