Invitation to "Malam Pratonton Papa I Love You"

10:15 AMMalam tadi check email...tup tup dapat email invitation to "Malam Pratonton Papa I Love You"..
Hurm...leh bawak pasangan..sape lagi kalo bukan en hubby. Hope dia ada sini la masa tu. Kalo tak..harus ku bawak adik aku.

Tak sia sia aku join contest tu. Ni kali kedua dapat join pratonton under Metro Wealth.. Cayalaa...


Sinopsis "Papa I Love You"

Filem Papa I Love You turut dibintangi pelakon cilik, Mia Sara Nasuha sebagai Mia. Filem Papa I Love You mengangkat kisah kasih sayang dan dilema yang dihadapi bapa tunggal, Bahar lakonan Zalif terhadap anaknya, Mia selepas kematian isteri manakala Lisa melakonkan Elly.

Selepas kehilangan isteri tercinta, Bahar terpaksa berusaha hidup berdikari. Dia yang sebelum ini sibuk dengan pelajaran dan pengalaman bekerja yang berdepan banyak masalah, membuatkan dia tidak mempunyai keyakinan diri untuk membina hidup baru.

Namun, atas semangat, dorongan dan kasih sayang terhadap anaknya, Bahar nekad untuk berubah. Apakah Bahar akan berjaya melakukannya? Perkenalan dengan Elly juga banyak membantu Bahar menguruskan Mia yang rindukan kasih sayang seorang ibu.

Di sisi lain pula, Elly yang tiada hubungan baik dengan bapanya cukup kagum melihat kasih sayang terjalin antara Bahar dan Mia. Apakah Elly juga mampu memaafkan dan menerima bapanya semula? Papa I Love You mengungkap kasih seorang bapa.


Jom layan trailer citer ni..


You Might Also Like

10 comments

Like us on Facebook